Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/strekope/domains/stretchtent-kopen.nl/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 650

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/strekope/domains/stretchtent-kopen.nl/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 667
Informatie - Stretchtent-Kopen.nl

Informatie

Aan het einde van het seizoen verkoopt Stretchtent-huren.nl haar stretchtenten. Al deze stretchtenten zijn gemaakt van triflexx in een zandkleur. Dit type doek is stevig, betrouwbaar en voldoet aan de kwaliteitseisen die wij stellen.

Wanneer u een stretchtent koopt, koopt u standaard het doek en de bijbehorende materialen zoals klemmen, spanbanden en doppen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om houten palen erbij aan te schaffen en grote hoekharingen (voor extra stevigheid).

Stretchtenten worden geleverd wanneer de betaling voldaan is. U heeft de mogelijkheid om ervoor te kiezen om de tent zelf af te halen of dat deze bezorgd wordt. Tevens kan Stretchtent-huren.nl demonstreren hoe de stretchtent op de juiste manier opgezet moet worden.